Bestel hier tickets in de voorverkoop
Menu
12 t/m 16 september 2023 Jaarbeurs Utrecht

Asia Travel Tours, uw reis, onze aandacht

Wilt u een reis maken naar een van deze landen in Zuidoost Azië?

  • Thailand
  • Laos
  • Cambodja
  • Vietnam
  • Indonesië 
  • Sri Lanka

Standnummer Asia Travel Tours:08F17

Uw rondreis Zuidoost Azië helemaal op maat gemaakt
Een reis naar een van de landen in Zuidoost Azië is vaak iets wat u al heel lang op uw wensenlijst heeft staan en daarom mag daar zeker extra aandacht aan worden besteed. In persoonlijke gesprekken luisteren we naar uw reiswensen en werken we naar een reisplan die past bij uw reistempo, budget, comfort-eisen en de dingen die u ab-so-luut niet wilt missen.

Over Asia Travel Tours
Onze persoonlijke grote liefde is Thailand. Laksamee, eigenaar Asia Travel Tours, komt oorspronkelijk uit Thailand en dat maakt dat we een speciale binding hebben met de cultuur, de mensen en (uiteraard) het eten. Samen reizen Laksamee en Iwan (eigenaar Asia Travel Tours) al 20 jaar naar Zuidoost Azië en zijn naast Zuidoost Azië-reisspecialist dus ook ervaringsdeskundigen. We delen dus graag onze bijzondere en praktische ervaring door dit deel van de wereld met u.

We willen reizen weer persoonlijker maken. Dat ziet u terug in onze werkwijze maar ook in onze aandacht voor de lokale bevolking. Zo steunen we goede doelen op de bestemming en geloven we in slow travel en werken met lokale partners. U weet dan zeker, dat uw reis ook de lokale economie goed doet.

 

Naar de website