Kaartverkoop start 15 mei
Menu
12 t/m 16 september 2023 Jaarbeurs Utrecht

Camping Mauterndorf

Camping Mauterndorf: wandel –en skiparadijs voor oud en jong

In de Oostenrijkse bergen kamperen in een tent, in uw eigen caravan of in een stacaravan van de camping. Verblijven in een schitterend pension of een appartement mét eigen keuken huren. En dat allemaal ook nog eens op nauwelijks 50 meter afstand van het skicentrum, de gondel en een prachtig restaurant. En in Mauterndorf is dat allemaal mogelijk, het zonnige zuiden van Salzburg. Welkom!

Onze zeer gunstig gelegen 365-dagen camping dient veelal als uitvalsbasis voor allerlei wandel- en fietstochten. Met op nog geen vijftig meter de bergbanen, de bushalte en een ons restaurant, waar het heerlijk eten en drinken is, ook niet zo verwonderlijk! Werkelijk honderden mogelijkheden dienen zich aan vanwege de veelheid aan routes. Eenmaal boven op het bergplateau Grosseck-Speiereck wacht een fantastisch panorama met uitzichten tot in Italië en Slovenië! aldus campingeigenaar Peter Schitter. Híj kan het weten!

Geniet vooral van de totaalbelevenis met een top-sanitaire inrichting. Camping Mauterndorf heeft zelfs een douchegelegenheid voor gehandicapten, babys en zelfs voor uw hond! Een fitnessruimte, de wellnessafdeling met sauna, solarium, infraroodcabine, ervaringsdouche zullen u ontspannen. Maar ook het verwarmde zwembad zult u niet overslaan!   Aangezien de camping ook nog beschikt over een kinderspeelplaats, een skischool en een shop.

Camping Mauterndorf is gewoon de camping van uw dromen!

Naar de website