Kaartverkoop start 15 mei
Menu
12 t/m 16 september 2023 Jaarbeurs Utrecht

De Vrijheidsmakelaar

 Mensen helpen hun gezondheid preventief te ondersteunen op een natuurlijke manier, is onze passie. Wij doen dat door het inzetten van producten op basis van pure Aloe Vera. Deze plant wordt sinds mensenheugenis onbewerkt gebruikt als bloedstelpend en genezend middel bij oppervlakkige snij- en schaafwonden, insectenbeten, huiduitslag en zonnebrand. Vanwege deze toepassing wordt de plant ook wel 'wonderplant' genoemd.

Wat de meeste mensen niet weten, is dat je de pure gel uit de bladeren ook kunt innemen/drinken. Het bedrijf waar wij mee samenwerken zet de meest pure Aloe Vera producten in de markt, waarbij de drank bijvoorbeeld al 99,7% pure Aloe Vera gel bevat, dat het natuurlijk afweersysteem van binnenuit ondersteunt.

Meer informatie over ons bedrijf en onze producten kunt u terugvinden op www.peggykegel.nl. Wij geven u advies op maat, zodat u altijd met de juiste producten de deur uit gaat; In dit geval de 50PlusBeurs. Wij zijn Peggy, Katrien, Ronny, Judith en Nicole en staan geheel vrijblijvend klaar voor alle vragen over uw gezondheid. U kunt ons vinden in Hal 7 bij stand 07F07 en er zijn elke dag mooie prijzen te winnen. Tot dan!

Naar de website