Bestel hier ticket(s) in de voorverkoop
Menu
13 t/m 17 september 2022 Jaarbeurs Utrecht

Dunyagöz Eye Hospital Group

WIJ GROEIEN DOOR UW VERTROUWEN

De ziekenhuisgroep Dünyagöz luidde in Turkije een nieuw tijdperk in met gespecialiseerde oogziekenhuizen en biedt op 28 verschillende plaatsen in Europa en West Azië (voornamelijk Turkije) gezondheidsdiensten met een dagelijkse capaciteit van 8000 consultaties en 1000 operaties.

De in 1996 opgerichte Dünyagöz Hospital Group biedt, met een aanbod van honderden verschillende behandelmethodes en de meest geavanceerde technologieën, oplossingen voor alle aspecten van de ooggezondheid. Dünyagöz luidde in Turkije een nieuw tijdperk in met zijn gespecialiseerde ziekenhuizen en biedt op 28 verschillende plaatsen in Turkije en het buitenland gezondheidsdiensten  aan, met een dagelijkse capaciteit van 8000 consultaties en 1000 operaties.

Dünyagöz is met continu innoverende technologieën, een medisch team van 300 gespecialiseerde en hoogopgeleide artsen, 2000 personeelsleden en een moderne managementstijl één van de meest gerenommeerde centra ter wereld geworden. In Turkije heeft Dünyagöz in 11 verschillende steden, 20 vestigingen: Istanbul, Ankara, Izmir, Izmit, Adana, Samsun, Tekirdag, Bursa, Konya, Sakarya en Gaziantep. In Europa en West Azië zijn er 5 vestigingen in Frankfurt en Keulen (Duitsland), Tbilisi (Georgië), Baku (Azerbeidzjan) Amsterdam (Nederland), Kosovo (Pristina) en Kirgizië (Bishkek).  Door op hetzelfde tempo te blijven investeren en met de opening van het nieuwe centrum in Izmir, streeft Dünyagöz ernaar zich ook in Turkije verder uit te blijven breiden. Als marktleider van het gezondheidstoerisme in Turkije verleent het jaarlijks diensten aan duizenden patiënten uit 147 verschillende landen.

Naar de website