Bestel hier ticket(s) in de voorverkoop
Menu
13 t/m 17 september 2022 Jaarbeurs Utrecht

Easy Living Portugal

Betaalbaar en Sociaal wonen in Portugal, A+ Bouwkwaliteit

Easy Living maakt Betaalbaar wonen met een Sociaal karakter en Privacy mogelijk. Binnen het Easy Living woonproject met A+ bouwkwaliteit wonen mensen van alle leeftijden in een A+ koopwoning met eigen grond.

De streek Minho staat bekend om de prachtige natuur en in alle jaargetijden een bijzonder aangenaam klimaat. Het betreft een kleinschalig woonproject waar 10 huizen (permanent of semipermanent verblijf) gerealiseerd worden. Omdat wij zonder overhead en zonder tussenpersonen werken is jouw aankoopprijs extra scherp.

Alle bewoners leven met privacy in een eigen A+ koopwoning. Je kunt gewoon een beroep op elkaar doen als je het nodig hebt. Eigenlijk is het te vergelijken met het oude dorpsgevoel waar het vanzelfsprekend was dat je iets voor elkaar overhad en je buurman of buurvrouw hielp zonder dat je elke dag bij elkaar op de koffie moet. Maar het is wel zo handig als de buurman/buurvrouw op jouw huis let als je afwezig bent.

Naast belangstelling van zelfstandige Samenwonende mensen is er ook belangstelling van zelfstandige Alleenstaanden die naast privacy een vorm van samen zoeken. 

Naar de website