Bestel hier ticket(s) in de voorverkoop
Menu
13 t/m 17 september 2022 Jaarbeurs Utrecht

Excel Mobility

Excel Mobility is dé Nederlandse leverancier van slimme mobiliteitsoplossingen. Wij willen mensen helpen langer zelfstandig te blijven leven, ondanks een lichamelijke beperking. Met behulp van onze comfortabele hulpmiddelen kunnen zij weer genieten van het dagelijks leven en deelnemen aan de maatschappij. Dit drijft ons om te blijven innoveren en inspirerende producten en concepten op de markt te blijven brengen.

Excel Mobility is een professionele, internationaal gepositioneerde organisatie dat een breed assortiment aan hoogwaardige mobiliteitsoplossingen levert. Tevens voldoen de producten aan de hoogste product kwaliteitseisen en vindt productie plaats volgens de ISO13485 norm. Om de meerwaarde voor ieder product na te blijven streven, staan onze kernwaarden Kwaliteit, Innovatie, Duurzaamheid en Betrouwbaarheid hoog in het vaandel.

Tijdens de 50PlusBeurs zullen wij onze comfortabele Excel Galaxy scootmobielen serie tonen aan het publiek. U kan uw eigen scootmobiel samen stellen door middel van dit uniek concept. Bezoek onze stand (09B23,hal9) voor een aantrekkelijke beurs actie!

Naar de website