Bestel hier ticket(s) in de voorverkoop
Menu
13 t/m 17 september 2022 Jaarbeurs Utrecht

Granada Wijnen

“Nooit geweten dat er in Granada (Andalusië) zulke leuke, originele en spannende wijnen worden gemaakt.” (Wijnjournalist Han Sjakes)

Granada Wijnen (2012) is exclusief importeur voor Nederland van tientallen verrassende Zuid-Spaanse kwaliteitswijnen. Inmiddels importeren wij direct van overwegend kleine familiebodega's uit Zuid-Spanje: Granada, Almería, Montilla-Moriles, la Mancha, la Manchuela, Jumilla, Extremadura, Sanlucar de Barrameda en Alicante. Prachtige bergachtige gebieden met o.a. de hoogste wijngaarden van het vasteland van Europa, 'uitzonderlijke wijnmakers' en unieke autochtone druiven als vijiriega, jaen blanco en montepila. Spannende wijnen met een mooi verhaal (‘elBulliwijn, 'ezelwijn', 'kattenwijn'). Verrassend anders door het terroir, de vinificatiemethoden en/of de druiven. Kortom geen doorsneewijnen, maar wijnen met een eigen identiteit.

Steeds meer gerenommeerde restaurants, gespecialiseerde wijnwinkels en wijnliefhebbers weten inmiddels onze wijnen te waarderen.

Ook wijnliefhebber? Kom dan op de 50plusbeurs kennismaken met onze spannende wijnen! Nu al nieuwsgierig? Kijk dan op de website.

Naar de website