TICKETVERKOOP START MEI 2019
Menu
17 t/m 21 september 2019 Jaarbeurs Utrecht

Grootouders voor het Klimaat

Geef je kleinkind het mooiste cadeau…..een leefbare wereld (en win zelf misschien een WakaWaka).

Draag bij aan een mooie toekomst voor onze kleinkinderen! Door toedoen van de mens verandert het klimaat. De aarde wordt warmer, het weer wordt steeds extremer. Sommige regio´s in de wereld drogen compleet uit, terwijl andere regio´s omkomen in het water door extreme regenval en stijgende zeespiegel. Met voedseltekorten en klimaatvluchtelingen als gevolg. Als we zo doorgaan raken steeds meer regio´s in crisis. Zo’n wereld wil je toch niet voor je kleinkind?

Maar we kunnen tezamen de wereld leefbaar houden! De oplossingen zijn voorhanden, maar daarmee moeten overheden, bedrijfsleven en burgers wel voortvarend aan de slag. Het mooie is: iedere bijdrage telt! Ervaar de voldoening als je jouw steentje bijdraagt. Door bijvoorbeeld  een leuk weekend op de Wadden door te brengen, in plaats van op en neer te vliegen naar Barcelona. Of door wat minder vlees te eten, en te ontdekken hoe lekker vegetarisch eten kan zijn. Of pak voor korte ritten fiets of e-bike, in plaats van de auto. (Voor meer tips zie bijvoorbeeld www.milieucentraal.nl)

Wat is jouw bijdrage? Schrijf die achterop een foto van jou en je kleinkind. Bezoek onze stand op de 50PlusBeurs, hang die foto in de generatieboom, en maak kans op een WakaWaka LED-lamp op zonne-energie. Elke ochtend en elke middag geven we er één weg.

Grootouders voor het Klimaat                 Hal 7 stand 07D13         www.grootoudersvoorhetklimaat.nl

 

 

Naar de website