Bestel hier tickets in de voorverkoop
Menu
12 t/m 16 september 2023 Jaarbeurs Utrecht

Holland America Line

Meerdere bestemmingen zien en toch maar één keer je koffer uitpakken?
Het kan met een cruise van Holland America Line. Of u nu van cultuur of natuur, luieren of lekker actief, strand of steden houdt een cruise is er voor iedereen. Vertrek gemakkelijk vanuit Rotterdam of Amsterdam naar o.a. Noord-Europa. Een cruise is de ultieme all inclusive vakantie. U vaart (meestal) ’s nachts en overdag ontdekt u elke dag een nieuwe bestemming.

Aan boord geniet u van excellente service, zoals uw hut die twee keer per dag aan kant wordt gemaakt. Laat u verassen door getalenteerde zangers, dansers en musici van over de hele wereld. De ‘Culinary Council’, bestaande uit acht gerenommeerde chef-koks van wereldklasse, waaronder onze eigen 3 Michelinsterren chef Jonnie Boer, staat garant voor culinaire hoogstandjes.

Vervoer, accommodatie, eten (incl. roomservice) én entertainment zijn allemaal inbegrepen. De voertaal aan boord is Amerikaans, echter is er altijd Nederlandssprekend personeel aanwezig, alsmede Nederlandstalige menu’s en dagprogramma’s en op geselecteerde cruises ook Nederlandse begeleiding met landexcursies.

Heeft u nog nooit een cruise gemaakt? Kom dan naar de stand voor meer informatie en om kans te maken op een gratis cruise voor twee personen!

Naar de website