Bestel hier ticket(s) in de voorverkoop
Menu
13 t/m 17 september 2022 Jaarbeurs Utrecht

Joya Shoes

Joya Schoenen: het beste voor rug en voeten!
Soepel lopen is gezond voor rug en gewrichten. Liefst op een zachte ondergrond. Daarom heeft Joya geweldig nieuws! Het schoenmerk uit Zwitserland is voor het eerst aanwezig op de 50 plusbeurs!! Joya is speciaal ontworpen voor mensen met rug- of gewrichtsklachten of gewoon pijnlijke voeten(hielspoor) maar ook om heerlijk te wandelen is dit een uitstekende schoen. Op de stand (hal9 09A28)  kunt u ze gratis uitproberen.

Joya Schoenen zijn een gepatenteerde, Zwitserse uitvinding. De extreem zachte en verende zool zorgt voor een gezonde, ronde afwikkeling van de voet tijdens het lopen. Ook bij het staan zorgen de schoenen voor flexibiliteit en actieve houding. En dus voor versterking van pezen en spieren.

Aanbevolen door specialisten
45 % van de mensen boven de 35 jaar heeft wel eens last van de rug, knieën of enkels. Vaak vanwege overbelasting door werk of gewicht; door een verkeerde houding of door leeftijdsongemakken als beginnende slijtage. Het advies van professionals: soepel lopen op een verende ondergrond stimuleert het genezingsproces. En helpt klachten te voorkomen. Joya schoenen worden daarom aanbevolen door medische specialisten.

Lopen is geloven!
“Het gaat mij maar om drie dingen. Zitten ze fijn? Staan ze lekker? Lopen ze comfortabel? Dit is vaak wat mensen graag willen als ze schoen willen gaan kopen. Joya schoenen overtreffen elke verwachting. Lopen gaat als vanzelf! Dat ervaar je niet door er naar te kijken….dat moet je voelen. Je gelooft het pas als je er op hebt rondgelopen. En dat kan dus! Gratis.”

Wij zien u graag verschijnen op onze stand in HAL 9.

Naar de website