Kaartverkoop start 15 mei
Menu
12 t/m 16 september 2023 Jaarbeurs Utrecht

Kroatisch Verkeers Bureau

Kroatië - Dichterbij dan je denkt

Na slechts twee uur vliegen bent u al in het zonnige Kroatië.

Het land beschikt over een enorm rijke historie, veel bezienswaardigheden, ongerepte natuur, pittoreske vissersplaatsjes en aantrekkelijke steden. Het binnenland wordt gesierd door uitgestrekte bossen, nationale parken en grote meren met watervallen, ideaal voor wandelingen en fietstochten. Met haar kristalheldere zee en meer dan duizend eilanden is Kroatië geschikt voor onvergetelijke zeiltochten. Maak kennis met de gastronomie in Kroatië. De fijne keuken is onderdeel van de cultuur en dus ook van elke vakantie.

Het is geen wonder dat zo’n prachtig en veelzijdig land als Kroatië ieder jaar weer de harten van vele nieuwe bezoekers steelt. Dat één relatief klein land zoveel verschillende klimaten en landschappen kan bieden is iets wat je niet vaak ziet.

Het is de hoogste tijd om Kroatie te (her)ontdekken!

Ga voor meer informatie over dit prachtige vakantieland naar onze website, volg ons op twitter en houd natuurlijk onze facebook pagina in de gaten om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, het nieuws en de evenementen uit en in Kroatië.

Wij nodigen u graag uit om onze stand te bezoeken op de 50PlusBeurs! Wij helpen u met alle informatie omtrent uw volgende vakantie in Kroatië.

Naar de website