Bestel hier tickets in de voorverkoop
Menu
12 t/m 16 september 2023 Jaarbeurs Utrecht

Mantelzorgwoningen.nl

De woonoplossing voor de toekomst

Zorg en leven in een vertrouwde omgeving en toch het gevoel van zelfstandig wonen blijven behouden. Mantelzorgwoningen.nl biedt de ideale oplossing.

Wat is een (pre-)mantelzorgwoning?
Een mantelzorgwoning is een aangepaste woning die in de tuin geplaatst kan worden. Zo is de mantelzorgbehoevende dicht bij mantelzorger, heeft hij of zij toch een eigen plekje en kan de mantelzorgbehoevende genieten van een woning die helemaal is aangepast naar wens en zorgbehoefte.

Een pré-mantelzorgwoning is een zorgwoning die geplaatst wordt vóórdat de zorg daadwerkelijk nodig is. Alle luxe en gemakken van een aangepaste woning en tegelijkertijd het behoudt van privacy en het warme gevoel van thuis. De kinderen kunnen het huis overnemen en de ouders zijn voorbereid op de eventuele zorg die nodig is.

Woning op maat
Omdat er een grote diversiteit is in mantelzorg, begrijpen wij als geen ander dat er voor eenieder individuele oplossingen nodig zijn. Met jarenlange kennis en ervaring, maatwerk uit eigen fabriek, en ontzorging van A tot Z realiseren we samen uw ideale woonoplossing.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Mantelzorgwoningen.nl? Bekijk gerust de Mantelzorgwoningen* op onze website ter inspiratie. Of kom een van onze woningen ervaren op onze stand 07B04 op de 50PlusBeurs.

 

Naar de website