TICKETVERKOOP START MEI 2019
Menu
17 t/m 21 september 2019 Jaarbeurs Utrecht

Mitsubishi Motor Sales Nederland

Drive your Ambition: Primeur nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV

De Mitsubishi Outlander PHEV-2019 zet het succes voort. 80 jaar ervaring met vierwielaandrijving, 50 jaar onderzoek naar en ontwikkeling van elektrische aandrijving en 30 jaar rallywinnende All-Wheel Control-systemen. Al deze expertise heeft Mitsubishi Motors in één product samengebracht. En met succes, de Outlander PHEV is de bestverkochte plug-in hybride in Europa.

Nieuwe maatstaven
Mitsubishi innoveert. Zo is de nieuwe generatie Outlander PHEV in alle opzichten verbeterd. De compleet herziene aandrijflijn zet nieuwe maatstaven in zowel het PHEV- als het SUV-segment. Nog nooit was een aandrijflijn zo soepel en stil als in de Outlander PHEV-2019. Het vernieuwde onderstel en de stuurinrichting maken het rijgedrag nog dynamischer en zowel het interieur als het exterieur zijn verder verfijnd.

Graag informeren wij u op de 50PlusBeurs over de technisch ingrijpend vernieuwde 2019-versie van de Mitsubishi Outlander PHEV, leverbaar vanaf september 2018. Uiteraard kunt u de PHEV met eigen ogen bewonderen. Om alvast meer van de auto te zien, klik hier.

Wij staan in hal 7 en we zijn niet te missen met de modellen die we presenteren. Naast de nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV, zullen de Eclipse Cross, Space Star en ASX ook voor je klaar staan. We hopen je te ontmoeten tijdens de 50PlusBeurs. Graag tot dan!

Naar de website