Bestel hier ticket(s) in de voorverkoop
Menu
13 t/m 17 september 2022 Jaarbeurs Utrecht

Mitsubishi-motors

Debuut nieuwe Mitsubishi ASX op de 50PlusBeurs!
De nieuwe Mitsubishi ASX staat als primeur op de 50PlusBeurs. De succesvolle SUV combineert een sterk gemoderniseerd design met een nieuwe aandrijflijn, moderne technologie en een rijke uitrusting.

Stoerd, slim en krachtig
De Mitsubishi ASX biedt alle voordelen van een SUV én is compact genoeg voor het drukke stadsverkeer. Het nieuwe model oogt stoer en avontuurlijk, dit matcht bij onze 80-jarige 4WD-geschiedenis. Dankzij extra focus op verfijning in het interieur, verbeterde connectiviteit en slimme technologie is de ASX veiliger en hoogwaardiger dan ooit. Bovendien zorgt de nieuwe 2.0 MIVEC benzinemotor met standaard CVT-transmissie voor extra krachtige prestaties.

Op de 50PlusBeurs vertellen wij u graag meer over de nieuwe Mitsubishi ASX, die dan voor het eerst in Nederland is te bewonderen. In september arriveert de nieuwe ASX bij de dealers. Meer informatie is alvast HIER te vinden.

Mitsubishi Motors is tijdens de 50PlusBeurs te vinden in hal 7, waar ook de Mitsubishi Space Star, Eclipse Cross en de Outlander PHEV uitgebreid te bezichtigen zijn. We hopen je te verwelkomen op de 50PlusBeurs. Graag tot dan!

Naar de website