TICKETVERKOOP START MEI 2019
Menu
17 t/m 21 september 2019 Jaarbeurs Utrecht

Molenaar Badkamers

Geniet van de badkamer die bij u past
Bij Molenaar zorgen we dat u langer van uw oude dag kunt genieten. Gewoon in uw eigen huis, waar u zich al jaren op uw gemak voelt. Neem de badkamer. Misschien is het voor u de plek om even op te laden na een lange dag of juist hét moment om de dag fris te beginnen. Het is in ieder geval een kamer waar u zich te allen tijde op uw gemak wilt voelen. Maar wat als uw badkamer niet meer voldoet aan uw huidige behoeften?

Jaarlijks komen veel ouderen ten val in hun badkamer, douche of toilet. Vaak zijn het ongelukken met verregaande consequenties. U kent misschien ook wel iemand die dit is overkomen. Veel mensen voelen zich hierdoor niet meer veilig in hun eigen badkamer. Wij geloven dat dat anders kan. Daarom creëren we comfort en veiligheid op plekken die niet meer zo voelen. Dat kan al binnen één dag. Zonder rotzooi, en vooral zonder zorgen.

Met onze jarenlange ervaring, kwaliteit en kennis zorgen we dat ontspannen douchen weer snel binnen handbereik komt. Niemand zit te wachten op een grote verbouwing van hun huis. Wij zijn er om u te ontzorgen. Vanaf de eerste ontmoeting met onze adviseur, tot het laatste detail dat door onze monteurs wordt opgeleverd. Met de oplossingen van Molenaar wordt uw badkamer weer de fijne plek die u gewend bent.

Bezoek onze stand
We ontmoeten u graag op onze stand E12 in hal 8. Hier demonstreren wij onze collecties, informeren u graag over de veilige opties en de mogelijkheden in uw badkamer. Onze adviseurs staan voor u klaar.

Naar de website