Kaartverkoop start 15 mei
Menu
12 t/m 16 september 2023 Jaarbeurs Utrecht

Muziek De Roos

Muziek De Roos is al 15 jaar actief om laagdrempelig iedereen op een muzikaal verantwoorde wijze met onze zelfgeschreven bladmuziek piano en/of keyboard te leren spelen.

Naast ruim 1000 gratis YouTube lesvideo’s die cursisten bij hun zelfstudie kunt gebruiken geven wij ook 3 keer per week live muziekles via YouTube. Cursisten kunnen dan vanaf thuis meekijken, meepraten en meespelen.
Dit jaar is onze stand dubbel zo groot als eerder. Leuk om te vermelden is dat wij voor iedere beursdag cursisten bereid gevonden hebben om te vertellen hoe ze het avontuur keyboardspelen ervaren. En deze cursisten zijn allemaal 55+. Sterker nog: 75% van onze cursisten is 60+. Dat zijn we zelf overigens ook. We hebben zelfs cursisten van 90+!

Er zal in onze stand een groot scherm aanwezig zijn waarop veel cursisten een stukje zullen voorspelen. Wat we ook gaan doen behalve veel informatie over onze zelfgeschreven boeken en onze online lessen is het aanbieden van heel veel tweedehands bladmuziek. Daar is heel veel vraag naar.

Tot slot willen wij duidelijk maken met ons enthousiasme en laagdrempelige aanpak dat keyboard of pianospelen voor iedereen bereikbaar is en snel tot resultaat kan leiden.

Onze boodschap op de beurs: voor eind 2022 speelt u 10 nummers op uw instrument met twee handen. Inclusief Jingle Bells. Wij gaan daarom ook een beursaanbieding doen van het meest geschikte keyboard, inclusief lesboek en een jaar online beginnerslessen voor 399 Euro. Alles wat je nodig hebt om je muziekavontuur te beginnen! Graag tot ziens in hal 7 op D32.

Naar de website