Kaartverkoop start 15 mei
Menu
12 t/m 16 september 2023 Jaarbeurs Utrecht

Natuurwens Nederland

ZO BIJZONDER KAN UW LAATSTE RUSTPLAATS ZIJN.

Natuurwens biedt de mogelijkheid uw urn te laten begraven in de mooiste natuurgebieden.

Zo kunt u kiezen voor de ongerepte natuur van Het Nationale Park De Hoge Veluwe, het oudste en mooiste natuurgebied van de Nederland. In het Park zijn vier uitgebreide gebieden geselecteerd waar het begraven van uw urn mogelijk is.

Het natuurbegraven van uw urn is ook mogelijk in de statige bossen van Landgoed Het Westerflier bij Diepenheim of de gewijde grond van de abdijbossen van de Sint Willibrordsabdij bij Doetinchem.

Allemaal bijzondere plekken in de écht vrije natuur.

Bij Natuurwens worden de nabestaanden volledig ontzorgd. Alles is vooraf geregeld. Er is sprake van eeuwigdurend grafrecht, dus in de toekomst geen extra kosten voor verlenging. Ruimen is uitgesloten. Onze bosbeheerders zorgen voor het beheer en onderhoud van de natuurgebieden. En om de natuur zo natuurlijk mogelijk te houden, wordt de gekozen plek alleen gemarkeerd met een veldkei.

Heeft u interesse in Natuurwens? Bezoek onze stand (07F22) of schrijf u in voor een vrijblijvende rondleiding. Zo kunt u de sfeer proeven van het natuurgebied en krijgt u alle informatie over de mogelijkheden.

 

 

Naar de website