Belangrijke mededeling
Menu
13 t/m 17 september 2022 Jaarbeurs Utrecht

NKC

De NKC is met ruim 53.000 leden de grootste campervereniging van Europa.

De vereniging is er voor alle camperliefhebbers, zet zich in om het camperen te promoten en maakt zich sterk voor de belangen van camperaars in zowel binnen- als buitenland.

De NKC geeft het magazine Kampeerauto uit boordevol camper-wetenswaardigheden, verkoopt verzekeringsproducten onder eigen label, ontwikkelt camperroutes, organiseert reizen en evenementen en verstrekt informatie en advies over alles wat met het gebruik van de camper te maken heeft. NKC-leden ontvangen de NKC/CCI-combicard. Dit is niet alleen een lidmaatschapskaart, maar hiermee profiteren leden tevens van extra voordelen zoals korting op overnachtingsplaatsen, overtochten, producten en diensten.

Daarnaast maken NKC-leden elk jaar gratis gebruik van de app Campercontact. En afhankelijk van hun in keuze in het lidmaatschap – Plus, Standaard of Basis – ontvangt men de NKC/ACSI CampingCard en Camperplaatsengids, de ACSI CampingCard gids, beide met ACSI kortingskaart, of helemaal geen gidsen. Het basispakket is voor elk lid gelijk, met de app Campercontact, Kampeerauto, deelname aan reizen en evenementen, en mogelijkheden om advies in te winnen. Ga voor de meest uitgebreide informatie naar de website.

Naar de website