Kaartverkoop start 15 mei
Menu
12 t/m 16 september 2023 Jaarbeurs Utrecht

Odd Fellows van Nederland en Belgiƫ

Bent u een Odd Fellow?

Wij, Odd Fellows, zijn mannen en vrouwen die zich interesseren voor de wereld om ons heen. Wij voelen ons in ons denken en handelen medeverantwoordelijk voor wat zich afspeelt in de maatschappij. 

Vanuit een positieve levenshouding gaat het er niet om WAT je bent, maar WIE je bent Ben jij ook op zoek naar een manier om het verschil te maken en deel uit te maken van iets wat groter is dan jezelf? Wij geloven dat het leven een verbintenis is met de tijd die ons gegeven is om te werken aan onszelf in relatie met onze omgeving.

Vanuit het ontwikkelen van Vriendschap voor elkaar, Liefde in de vorm van dienstbaarheid aan de samenleving en het zoeken naar Waarheid (d.w.z. de zin van ons leven) werken Odd Fellows hieraan.

Odd Fellows komen bijeen in Loges om hun gedachtegoed te beleven en uit te dragen. Er zijn loges voor mannen, voor vrouwen en gemengde loges. De loges zijn op hun beurt weer leden van de Grootloge van Nederland en België. Wij maken deel uit van een internationale orde, die twee eeuwen bestaat, The Independent Order of Odd Fellows.

Naar de website