Bestel hier ticket(s) in de voorverkoop
Menu
13 t/m 17 september 2022 Jaarbeurs Utrecht

Pavone Lingerie

Bijna alle vrouwen dragen dagelijks, vanuit voorzorg, een inlegkruisje. Deze voorzorg kan ontstaan vanuit verschillende redenen. De overgang, ongewenst urineverlies, incontinentie, lichen sclerosus en andere vaginale klachten. Alle vrouwen over de hele wereld hebben wel eens te dealen met een van deze kwalen, helaas worden deze onderwerpen nog vaak als een taboe gezien.

Pavone Lingerie biedt een collectie bijzondere slips waarin je de veiligheid ervaart van een inlegkruisje gecombineerd met het draagcomfort van een zijdezachte slip. Alle bamboe slips zijn voorzien van een geïntegreerd, absorberend en ademend kruisje. De unieke kruisjes van de Pavone slips zijn gemaakt van bamboe, deze zijn zacht, absorberend en beschermend waardoor veel vrouwen de bamboe slips als zeer comfortabel ervaren. Alle Pavone slips zijn uitgevoerd met prachtig kantwerk en kunnen gewoon in de wasmachine.

Neem een kijkje in onze stand op de 50PlusBeurs en ervaar zelf de ultieme zachtheid en draagcomfort van de Pavone slips. Graag tot dan!

 

Naar de website