Kaartverkoop start 15 mei
Menu
12 t/m 16 september 2023 Jaarbeurs Utrecht

PePe Travel

Genieten met PePe Travel in Torrevieja, Spanje

Relaxen, bijna altijd zon, schone lucht, strand, zee, heerlijk (tapas)eten en super kwaliteit (wijn)drinken, vriendelijkheid van de mensen, heel betaalbaar: kom het beleven met PePe Travel in Torrevieja aan de Costa Blanca, de Spaanse Middellandse Zeekust.

Ideaal voor een weekendtrip, korte vakantie, overwinteren en ook in de koude Nederlandse maanden lekker buiten te zijn in de zon en aangename temperaturen. ’s Winters is het er overdag nog elke dag rond de 20⁰C.

Wij bieden je een verblijf in mooie accommodaties van alle gemakken voorzien. Of nemen je mee op een speciale wijnreis, waar je topwijnen kunt proeven. Liever sportief bezig? Kom tennissen of andere sporten beoefenen op het grote Sportcentrum van Torrevieja. Of via ons golfen op Las Colinas, Voor het 3e jaar op rij bekroond met de World Travel Award, Spain’s best Golf Course en Resort.

En even helemaal tot jezelf komen? Ons speciale programma “Ontspanje in Spanje”. Hét 7-daagse retraitemoment in Spanje.

Kortom: voor elk wat wils!

Bezoek ons in onze stand 08F12 in hal 8. Geniet daar alvast van de sfeervideo’s en maak gebruik van onze speciale beursaanbiedingen. Of kijk thuis nog eens rustig op onze website óf in onze flyers.

 

Naar de website