Menu
10 t/m 14 september 2024 Jaarbeurs Utrecht
Tickets Alle soorten, met en zonder vervoer

50PlusBeurs Tickets

De 50PlusBeurs is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over tickets vind u hier vanaf medio mei 2024.Exposantenlijst Overzicht van stands op de beurs
Bereikbaarheid Navigatie, Parkeren, Openbaar vervoer

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer
De Jaarbeurs is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De locatie ligt op 10 minuten loopafstand van station Utrecht Centraal en er stoppen meerdere bussen en trams bij halte Jaarbeursplein. Maak bijvoorbeeld gebruik van een combideal entree beurs + trein. Deze deal is vanaf augustus verkrijgbaar via de NS.

Park & Ride
Kom je met de auto? Dan raden we aan gebruik te maken van een P+R. Door de auto met het openbaar vervoer te combineren bereik je de Jaarbeurs zonder zorgen. In de omgeving van Utrecht zijn meerdere P+R plekken.

Het is natuurlijk ook mogelijk bij de Jaarbeurs zelf te parkeren op P2, P4 of P6, echter kan het hier erg druk zijn wegens verbouwingen.

Invalidenparkeerplaats
Op P4 zijn invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Op vertoon van een invalidenparkeerkaart kun je hier parkeren, mits de pashouder van de invalidenparkeerkaart aanwezig is.

Voor meer informatie over het openbaar vervoer, de verschillende P+R plekken in Utrecht. het parkeren bij de Jaarbeurs en de parkeerkosten ga je naar de website van de Jaarbeurs.

FAQ Antwoorden op veel gestelde vragen
10 t/m 14 september 2024 Jaarbeurs Utrecht