TICKETVERKOOP START MEI 2019
Menu
17 t/m 21 september 2019 Jaarbeurs Utrecht

Primavera Reizen

Graag willen wij ons, voor wie ons nog niet kent, voorstellen. Al bijna 30 jaar verzorgen wij de mooiste vakanties naar Portugal. Dit prachtige, veelzijdige vakantieland heeft zoveel te bieden. De schitterende Algarve, de Zuid-Portugese kust, met kilometerslange zandstranden in het oosten en de bekende rotsformaties in het westen, de gezellige hoofdstad Lissabon aan de mondaine Costa de Lisboa, het indrukwekkende Porto aan de groene Costa Verde en niet te vergeten het prachtige bloemeneiland Madeira.

Naast vakanties naar Portugal, is het nu ook mogelijk om met Primavera Reizen te genieten aan de zonnige Costa Blanca in Zuid-Spanje. Denk maar aan het bruisende Benidorm, sfeervol Albir, het artistieke Altea of het gezellige Calpe. 

U vindt bij ons een ruim aanbod aan hotels, appartementen en bungalows. Van eenvoudig maar goed tot comfortabel en zelfs luxe. U kunt uw Portugal of Spanje vakantie combineren met aantrekkelijke rondreizen, fly & drives of interessante excursies.

Op de 50PlusBeurs staan wij voor u klaar om u te informeren over de bestemming, de diverse reizen die we aanbieden en voor al uw overige vragen. Zien wij u daar?

Naar de website