Belangrijke mededeling
Menu
13 t/m 17 september 2022 Jaarbeurs Utrecht

Primavera Reizen

Ook dit jaar is Primavera Reizen weer aanwezig zijn op de 50PlusBeurs. Wij staan wederom voor klaar om u te kunnen informeren en inspireren over al het moois dat Portugal en Spanje te bieden heeft.

De schitterende Algarve, met kilometerslange zandstranden is een fantastische bestemming om de koude wintermaanden door te brengen. Maar ook het Bloemeneiland Madeira, de Costa Lisboa en de Costa Verde zijn zeker de moeite waard!

Of ga naar de Costa Blanca en komt tot rust onder de Spaans zon. Geniet van tapas aan het strand of ontdek een van de vele leuke steden met onze Nederlandstalige reisleiding tijdens een excursie. Ontdek het bruisende Benidorm, sfeervol Albir, het artistieke Altea of het gezellige Calpe met Primavera Reizen.

Wij hebben een ruim aanbod aan hotels, appartementen en villa’s. Eenvoudig en goed tot aan comfortabel en zelfs luxe. Onze reizen zijn te combineren met rondreizen, fly & drives, excursies en andere leuke activiteiten zoals fietsen, bridgen of golfen.

Tot slot hebben wij ook dit jaar weer een spectaculaire beursaanbieding waarmee u voor een zeer aantrekkelijke prijs op reis kunt. Graag tot ziens in onze stand!

 

Naar de website