Bedankt voor je komst. Tot volgend jaar!
Menu
12 t/m 16 september 2023 Jaarbeurs Utrecht

Albert Akkermans

Elysee Life

Afvallen met behulp van medicatie
1kg per week afvallen zonder je leefstijl drastisch te veranderen? Het kan! Onze CEO Albert Akkermans legt graag uit hoe.

De gevolgde wetenschappelijke studies aan de TUE (Technische Bedrijfskunde), VU (Politicologie) en MIT (Genetica) geven aan dat Albert Akkermans een brede wetenschappelijke interesse heeft. De laatste vijftien jaren van zijn carrière staan in het teken van verduurzaming (lees vooral cel-verjonging) van de mens. Door de enorme versnelling in onderzoek en toepassing van genetische modelering de laatste jaren wordt het in de toekomst mogelijk om gezonder ouder te worden.  Recente wetenschappelijke onderzoeken tonen ook de directe relatie aan tussen gezond voedsel en vertraagde of versnelde cel-veroudering. Dit is gevoelsmatig al tientallen eeuwen bij velen bekend.

Albert Akkermans is “bouwmeester” voor Elysee Life, een internationale organisatie voor gewichtsverlies op basis van medicatie en daarmee ook voorvechter van een obesogene vrije samenleving. Er is hierin nog een lange weg te gaan. Van alle Nederlanders heeft 52% overgewicht. In Amerika ligt dit percentage op 72% waarvan 43% obese is.

In zijn presentatie zet Albert Akkermans uiteen welke nieuwe (medische) oplossingen er zijn voor gewichtsreductie (afslanken), gezond eten en Leefstijl Interventies. Hoe worden en blijven we fit. Ook gaat hij in op de consequenties van overgewicht voor veroudering.

Ontmoet Albert dagelijks in de Presentatieruimte Varia.