Menu
10 t/m 14 september 2024 Jaarbeurs Utrecht

Berbel Sluijter, Mitchel Nietveld, Mattijs Sturkenboom

Hand-/ polschirurg en ergotherapeut

Mijn naam is Berbel Sluijter, ik ben hand-/ polschirurg. Mijn opleiding tot plastisch chirurg was in het VUmc in Amsterdam en ook in het brandwondencentrum in Beverwijk. Omdat hand-/polchirurgie mij meteen al trok door de complexe anatomie en de diverse aandoeningen, heb ik met hierna gespecialiseerd tot hand-/polschirurg. Na mijn opleiding ging ik aan de slag bij hand-/polskliniek Xpert Clinics en als algemeen plastisch chirurg in het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. In 2020-2021 zat ik in het bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC). Omdat we denken dat de zorg beter en duurzamer kan opende Nicoline de Haas en ik in 2022 Kliniek Voor de Hand in Woerden.

Mijn naam is Mattijs Sturkenboom, ik ben hand-ergotherapeut bij Kliniek voor de Hand in Woerden. Door middel van specifieke oefentherapie, aanmeten van spalken en/of adviezen ondersteun ik clienten zo goed mogelijk te blijven functioneren in het dagelijksleven. Ik ben in 2012 afgestudeerd als ergotherapeut, vervolgens heb ik direct gekozen voor de specialisatie tot handtherapeut. Cliënten helpen bij de specifieke hulpvraag en het vervaardigen van tijdelijke spalken spreekt mij aan in dit vak. Het geeft mij voldoening wanneer een client beter kan functioneren in het dagelijks leven zoals werk, sport of vrijetijdsbesteding door een verbetering in functie dan wel pijnvermindering in de hand.

Mijn naam is Mitchel Nietveld, ik ben ergotherapeut met een specialisatie tot de handtherapie. Waarbij ik kijk naar een oplossingsgerichte methode om de klachten verminderen en/of het handelen te verbeteren.Ik ben in 2018 afgestudeerd als ergotherapeut, vervolgens heb ik direct gekozen voor de specialisatie tot handtherapeut. De reden hiervoor is de combinatie tussen zowel het fysiek trainbare als de aanpassingen die binnen dit werk mogelijk zijn. Hierdoor heb ik het gevoel dat ik echt een verschil kan maken voor mensen.

Onmoet Berbel, Mtichel en Mattijs op het Plus Sprekerspodium op woensdag en donderdag.

Foto: Pim Geerts