Bedankt voor je komst. Tot volgend jaar!
Menu
12 t/m 16 september 2023 Jaarbeurs Utrecht

Brenda van Wegen

Leefstijl & mindset coach

Hoe je van de overgang een positieve levensfase maakt

Als je aan de gemiddelde 50+ vrouw vraagt hoe ze de overgang ervaart, dan is het antwoord vaak negatief. Je kunt er immers fysiek en geestelijk flink last van hebben. Het wordt ook wel geassocieerd met oud & afgeschreven zijn en dat het vanaf dat moment alleen nog maar bergafwaarts met je zou gaan.

In eerste instantie is dat ook de manier hoe Brenda er zelf naar keek. Ze had last van opvliegers, stemmingswisselingen en een toenemend gewicht. Dat er in haar lichaam op hormonaal gebied van alles gebeurde was voor haar duidelijk merkbaar.  

Adviezen als “je moet er doorheen” en “er is toch niks aan te doen” vond ze niet afdoende en stimuleerde haar om op onderzoek uit te gaan. Na verschillende opleidingen en trainingen wist ze dat het weldegelijk anders kon. Sterker nog, ze ziet het nu als een hele mooie levensfase, waarin je veel over jezelf kunt leren en een kans om je mooiste leven te gaan leven.

Tijdens de presentatie op de beurs vertelt Brenda op een inspirerende manier wat er voor nodig is om de overgang te kunnen inzetten voor je persoonlijke groei naar meer energie, vitaliteit, zelfvertrouwen en een gelukkig leven.  

Brenda van Wegen heeft een eigen coachpraktijk, waarin zij met name vrouwen helpt die last hebben van klachten zoals vermoeidheid, overgewicht en overgangsklachten. Met de juiste leefstijl & mindset interventies en het aanpakken van onderliggende problemen maken haar cliënten een ware transformatie naar de vrouw die ze zo dolgraag willen zijn.

Brenda is Trainer Hormoonfactor, Orthomoleculair hormoonspecialist en Energetisch therapeut in opleiding.

Ontmoet Brenda op dinsdag in het PresentatiePodium.