Bedankt voor je komst. Tot volgend jaar!
Menu
12 t/m 16 september 2023 Jaarbeurs Utrecht

Daan de Wit

Auteur en journalist

Word weer hartgezond!

Wist je dat wereldwijd één op de drie mensen overlijdt aan hart- en vaatziekten? En dat het echte verhaal over cholesterol heel anders is dan wat je zo vaak hoort? Zorg dat je sterk en gezond blijft of weer wordt. 

Deze lezing van Daan de Wit is gebaseerd op onafhankelijk journalistiek onderzoek. Daarover publiceerde hij in zijn boeken De cholesterolmythe en Weet wat je eet. Uit Daans boeken blijkt dat veel van wat bekend is over hart- en vaatziekten is gebaseerd op achterhaalde kennis en gebrekkige wetenschap. Veel mensen lijden aan hart- en vaatziekten terwijl dat niet nodig is. Met zijn boeken, artikelen en lezingen helpt Daan de Wit mensen om weer sterk te worden. Zodat zij weer onbekommerd kunnen fietsen, op vakantie kunnen, in staat zijn te spelen met hun kleinkinderen.

Op een heel toegankelijke manier vertelt Daan wat je moet weten om hart- en vaatziekten te vermijden of te verminderen. Een belangrijk element van gezond leven is gebruikmaken van rood-lichttherapie. Daan vertelt er alles over en neemt het rode licht ook mee, zodat iedereen het zelf kan ervaren.

Ontmoet Daan dagelijks in het PresentatiePodium en in zijn stand 07B17.