Menu
10 t/m 14 september 2024 Jaarbeurs Utrecht

Daan de Wit

Word weer hartgezond!

Wist je dat wereldwijd één op de drie mensen overlijdt aan hart- en vaatziekten? En dat het echte verhaal over cholesterol heel anders is dan wat je zo vaak hoort? Zorg dat je sterk en gezond blijft of weer wordt. 

Deze korte, maar krachtige lezing van Daan de Wit is gebaseerd op onafhankelijk journalistiek onderzoek. Daarover publiceerde hij in zijn boeken De cholesterolmythe en Weet wat je eet. Uit Daans boeken blijkt dat veel van wat bekend is over hart- en vaatziekten is gebaseerd op achterhaalde kennis en gebrekkige wetenschap. Veel mensen lijden aan hart- en vaatziekten terwijl dat niet nodig is. Met zijn boeken, artikelen en lezingen helpt Daan de Wit mensen om weer sterk te worden. Zodat zij weer onbekommerd kunnen fietsen, op vakantie kunnen, in staat zijn te spelen met hun kleinkinderen.

Op een heel toegankelijke manier vertelt Daan wat je moet weten om hart- en vaatziekten te vermijden of te verminderen. Een belangrijk element van gezond leven is gebruikmaken van rood-lichttherapie. Daan vertelt je alles over deze bijzondere (en aangename) techniek om jezelf van energie te voorzien.

Ontmoet Daan op het Presentatiepodium op dinsdag, donderdag en vrijdag.