TICKETVERKOOP START MEI 2020
Menu
15 t/m 19 september 2020 Jaarbeurs Utrecht

De Nationale Operette

presenteert: 'Winter in Wien'

Ook dit seizoen brengt De Nationale Operette – bekend van de ‘Wien Bleibt Wien’-concerten – twee prachtige concertseries. Vóór de jaarwisseling: ‘Winter in Wien - Weihnachtskonzert’, voor dat speciale, nostalgische kerstgevoel; ná de jaarwisseling: ‘Winter in Wien - Neujahrskonzet’, waarmee 2020 bruisend wordt ingeluid. Beide specials zijn een aaneenschakeling van de mooiste operettemelodieën en -aria’s, en zodoende echt een feest der herkenning.

Het orkest van De Nationale Operette, waarvoor musici zijn geselecteerd uit internationale toporkesten, wordt enthousiast geleid door maestro Jeroen Weierink. De zang wordt vertolkt door solisten Wilma Bierens (sopraan), Arnold Bezuyen (tenor) en Bert Simhoffer (bariton), alle drie ooit sterren van de voormalige Hoofdstad Operette! De dansers van De Nationale Operette zorgen in een sprookjesachtig decor voor een oogverblindend totaalplaatje!

Tijdens De 50PlusBeurs brengen Wilma Bierens en Bert Simhoffer – met een uit het orkest samengesteld ensemble – heerlijke hoogtepunten uit ‘Winter in Wien’.

Te zien in het Silver Theater op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.