TICKETVERKOOP START MEI 2020
Menu
15 t/m 19 september 2020 Jaarbeurs Utrecht

Deborah & Catelijne

Van deze lezing ga je beter slapen

Wil je lekkerder, dieper, langer en/of beter slapen? Dan ben je bij slaapprofessionals Deborah Freriks en Catelijne Elzes aan het juiste adres! 

Freriks en Elzes weten uit eigen ervaring dat je er met een beker warme melk meestal niet komt. Ze speurden wereldwijd naar wetenschappelijk bewezen remedies tegen wakker liggen.  Probeerden dingen uit als wietolie, slaapyoga, de dag anders inrichten, een slaaprobot, denk- en schrijfoefeningen... En ja, ze slapen nu zelf lekkerder en langer! Tijdens deze interactieve lezing zetten ze je op het spoor van wat jou persoonlijk kan helpen. Deze informatie wisselen ze op humoristische wijze af met grappige anekdotes en ontwapende ontboezemingen uit hun eigen slapeloze nachten. Je staat er niet alleen voor!

Hun boek ‘Van dit boek ga je beter slapen (en je wordt er knapper van)’ wordt geroemd door de bekende huisarts Tamara de Weijer, die liever leefstijladviezen geeft dan pillen voorschrijft. De Weijer: “Slapeloosheid is een groot probleem. Fijn dat de mogelijke oplossingen nu eens met humor, begrip én kennis van zaken zijn beschreven.”

Deborah Freriks is schrijver en illustrator, onder andere van kinderboeken. Catelijne Elzes is schrijver en journalist, onder andere voor Flow, Happinez en Psychologie Magazine. Ze deden allebei een theateropleiding.

Ontmoet Deborah en Catelijne op zaterdag in het GezondheidsPodium.

 

Foto: Margriet Hoekstra