Bedankt voor je komst. Tot volgend jaar!
Menu
12 t/m 16 september 2023 Jaarbeurs Utrecht

Dr. Manon Kerkhof & Dr. Maaike de Vries

Ook leuke meisjes worden vijftig

Opvliegers, jezelf niet zijn, kilo’s aankomen, moe en geen zin in seks. Het kan ook anders tijdens de overgang. 
Gezondheidswetenschapper dr. Maaike de Vries en gynaecoloog dr. Manon Kerkhof vertellen je hoe. 
Heel concreet en praktisch, gebaseerd op onderzoek en met humor. 

Gezondheidswetenschapper dr. Maaike de Vries (1972) is bestsellerauteur van onder andere Hoe word ik een Supervetverbrander. Ze werkt als zelfstandig ondernemer en professioneel toezichthouder in de zorg. Maaike treedt regelmatig op als dagvoorzitter en spreker. Ze is gek op schrijven, hardlopen en krachttraining. Ze is getrouwd en heeft een zoon en een dochter. 

Gynaecoloog dr. Manon Kerkhof (1973) is eigenaar van Curilion, het multidisciplinaire centrum voor vrouwenzorg in Haarlem. Daarnaast werkt ze als een van de weinig erkende urogynaecologen in Nederland op het snijvlak van de urologie en de gynaecologie. De professionele passie van Manon is vrouwenzorg met echte aandacht voor haar patienten. Ze is een veelgevraagd docent en spreker, zowel binnen als buiten de medische wereld. Manon is getrouwd en heeft twee dochters. 

Maaike en Manon zijn auteur van de bestseller Ook Leuke Meisjes Worden Vijftig. In dit boek geven ze antwoorden op al je vragen over de overgang volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. 

Ontmoet Manon en Maaike op zaterdag in het PresentatiePodium.