TICKETVERKOOP START MEI 2019
Menu
17 t/m 21 september 2019 Jaarbeurs Utrecht

Han van Bree

Koningshuis specialist

Han van Bree is inmiddels al meer dan 35 jaar de man achter de serie Het aanzien van. Daarnaast is hij een van dé specialisten op het gebied van het Nederlandse koningshuis. Hij schreef er diverse boeken over en is onder meer voor NOS Radio1 de vaste commentator bij koninklijke gebeurtenissen.

In april verscheen van zijn hand Willem-Alexander – vijf jaar koning. Dat was een vervolg op de bestseller Beatrix – koningin der Nederlanden uit 2013. In beide boeken wordt bekeken hoe de hoofdpersoon invulling geeft aan het koningsambt. Er zijn verrassende verschillen, maar ook opvallende overeenkomsten. Aan de hand van een reeks foto’s zullen die nader worden belicht. Voor iedereen die zijn of haar koninklijke geheugen wil opfrissen!

Willem-Alexander is in 2018 al weer vijf jaar koning van Nederland. Hoe doet hij het? Wat waren de verwachtingen toen hij in 2013 aantrad? Heeft hij die waargemaakt of zelfs nog overtroffen?

Aan de hand van een hele reeks foto’s wordt een vergelijking gemaakt tussen de manier waarop Beatrix en Willem-Alexander invulling gaven/geven aan het koningschap.

Ontmoet Han op donderdag in het Presentatie Podium.