Bedankt voor je komst. Tot volgend jaar!
Menu
12 t/m 16 september 2023 Jaarbeurs Utrecht

Hans Straatman

Trainer en adviseur bij SeniorWeb

Veilig internetten? Hoe dan?

Kun je je een leven zonder internet nog voorstellen? Internet is tegenwoordig met ons dagelijks leven verweven. Dingen opzoeken, leuke filmpjes kijken, online boodschappen doen, films kijken als je het wil, programma’s van tv pauzeren of terugkijken, het is allemaal heel gewoon. En beeldbellen dan? Dat is voor veel mensen een heel normale manier geworden om contact te houden met familie en vrienden. Bovendien appen we er met z’n allen ook flink op los met onze smartphone.  

Jammer genoeg is het niet alleen rozengeur en maneschijn op de digitale snelweg. Internetcriminaliteit, identiteitsfraude, oplichting, het is dagelijks nieuws. Hoe voorkom je dat je zèlf te maken krijgt met de schaduwkant van internet? Hans geeft je tips, beantwoordt jouw vragen en laat je graag zien hoe je op een veilige manier van al het moois dat internet biedt kunt genieten.

Hans Straatman werkt sinds 2003 als trainer en adviseur bij SeniorWeb. Hij heeft dus veel ervaring met de digitale ontwikkelingen; hij adviseert de leslocaties van SeniorWeb en geeft trainingen en webinars. SeniorWeb helpt senioren al meer dan 25 jaar om met plezier en vertrouwen gebruik te maken van internet.

Ontmoet Hans dagelijks in het PlusPodium.