Menu
10 t/m 14 september 2024 Jaarbeurs Utrecht

Hans Straatman

Hoe herkent u online fraude en hoe voorkomt u het?

Hoe digitaal is uw leven? U kijkt naar digitale televisie, u huurt online een film of kijkt naar NPO Gemist. Door internet is het makkelijk om contact te houden met uw dierbaren. Doet u wel eens aan beeldbellen? Gebruikt u WhatsApp ook voor van alles en nog wat? Dus ja, ook uw leven is vast een stuk digitaler geworden de laatste jaren. 

Internet is leuk, de smartphone handig en de mogelijkheden zijn onbegrensd. Maar er zijn ook mensen die internet misbruiken. Ze zijn uit op uw spaarpot. Hoe voorkomt u dat u zèlf te maken krijgt met online fraude en hoe kunt u online fraude herkennen? Hans geeft u tips, beantwoordt uw vragen en laat u graag zien hoe u voorkomt dat u het slachtoffer wordt van online fraude. Want u hebt hier vast al vaak over gehoord of gelezen.  

Hans Straatman werkt al bijna 20 jaar als trainer en adviseur bij SeniorWeb. Hij heeft dus veel ervaring met de digitale ontwikkelingen; hij adviseert de leslocaties van SeniorWeb, geeft trainingen en webinars. SeniorWeb helpt senioren al 27 jaar om met plezier en vertrouwen gebruik te maken van de digitale wereld.  

Ontmoet Hans op het Presentatie Pluspodium op dinsdag, woensdag en zaterdag.