TICKETVERKOOP START MEI 2020
Menu
15 t/m 19 september 2020 Jaarbeurs Utrecht

Harry Slinger

Zanger

Zing mee met Harry Slinger tijdens de 50PlusBeurs! Wie kent de hit 'Je loog tegen mij' niet? Met Drukwerk maakte Harry negen albums en scoorde hij nog vier top 10 hits. Ook ontving hij de Bob Scholte-ring voor zijn verdiensten in de Nederlandstalige popmuziek. Ontmoet Harry op donderdag in het Silver Theater tijdens de beurs.

Extra: Theater op het water
met Harry Slinger!
In samenwerking met rederij ’t Smidtje verzorgd Harry Slinger een twee uur durende SlingerTocht waarin hij door Amsterdam vaart en op humorvolle wijze vertelt over zijn stad. Zijn leuke en persoonlijke verhalen worden afgewisseld met liedjes en DRUKWERK-nummers zoals ‘Je Loog Tegen Mij’ en ‘Hee Amsterdam’. Hij wordt daarbij op de piano begeleid. De boot vertrekt vanaf de steiger van Carré. Aan boord wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee met een ’Eberhardje’. Daarna krijgt u nog een drankje van het huis. Overige dranken kunt u aan boord kopen.

SlingerTochten vinden plaats op geselecteerde zondagen tussen 15.00 en 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op de evenementen pagina van www.smidtje.nl of bel met 0206706067