Bedankt voor je komst. Tot volgend jaar!
Menu
12 t/m 16 september 2023 Jaarbeurs Utrecht

Ivo Niehe

Televisiepresentator, -producent en -programmamaker

Een paar maanden geleden heeft Ivo zich in een nieuw avontuur gestort - het maken van een podcast. Niet voor iedereen al vertrouwd, want totaal nieuw medium. In de auto, via je mobieltje of met een koptelefoon op een half uurtje luisteren naar in zijn geval gesprekken met bekende landgenoten over hoe zij -na een vaak intensief werkzaam leven- de laatste fase van hun leven op een leuke, zinvolle manier weten in te vullen.

Maar vooral ook wat de moeilijkheden en valkuilen zijn waar ze mee te maken kregen. Want de overgang van een regelmatige dagindeling met betaald of vrijwilligerswerk naar een zee van vrije tijd blijkt voor lang niet iedereen eenvoudig. Tijdens zijn presentaties hoopt hij erin te slagen je vertrouwd te maken met het fenomeen podcast door jouw interesse te wekken voor de persoonlijke verhalen van bijvoorbeeld Koos Postema, Hedy d'Ancona, Andries Knevel, Fred Oster, maar ook bijvoorbeeld van een voormalig hoogste baas van Heineken.

Na je pensionering begin je aan 'Je Derde Leven' (tevens de titel van mijn podcast) en die periode duurt niet zelden 10, 20 of zelfs 30 jaar. Belangrijk genoeg!

"Nu al verheug ik me op mijn presentaties tijdens de beurs. Tot in Utrecht!" - Ivo Niehe

Ontmoet Ivo op dinsdag en zaterdag tijdens de 50PlusBeurs.