TICKETVERKOOP START MEI 2019
Menu
17 t/m 21 september 2019 Jaarbeurs Utrecht

Jan Dekker

FoodFirst Network

Een bijzonder bevlogen man met een heldere boodschap: Jan over waarom hij startte met FoodFirst Network.

“Nederland telt vijf miljoen chronisch zieke mensen. En dat aantal gaat rap omhoog.” Schrikbarend. Dit móéten we aanpakken, wist Jan. We moeten anders gaan eten. Gaan bewegen. Rust inbouwen, gaan kijken naar ademhaling. Jan is geen visionair. Jan is een realist. En Jan lééft FoodFirst Network. Nog lang, gezond en gelukkig. En hij hoopt jij ook!

Jan Dekker is geen arts, werkt niet in een ziekenhuis en heeft nog nooit een patiënt gezien. Toch is hij bezig met gezondheidszorg. Letterlijk. Heel Nederland gezonder en gelukkiger maken, dat is zijn droom. Die droom is nu FoodFirst Network. Echte gezondheidszorg begint aan de voorkant, vindt Jan. Preventief. Met goede voeding, beweging, slaap en ontspanning. En voor wie al ziek is zou leefstijl onderdeel moeten zijn van de behandeling. Van pil naar smaakpapil. Essentieel daarbij is de juiste mindset. Wilskracht. Niet alleen weten wat het beste voor je is, maar dat ook doen. En blijven doen.

Jan Dekker heeft die wilskracht. Hij schreef het businessplan en stond in 2011 aan de wieg van 24Kitchen. Alles wat hij daar leerde gebruikte hij om nu FoodFirst Network op te richten. Met één groot verschil; geen enkele inmenging vanuit de industrie, en reclame vrij. Zodat hij, en alle 40 medewerkers die hij om zich heen verzamelde om met hem FoodFirst Network te maken, het eerlijke verhaal over voeding en bewegen te kunnen vertellen. 

Jan Dekker heeft meer dan 26 jaar ervaring op het gebied van televisie en overige media.

Ontmoet Jan op zaterdag in het Presentatie Podium.