TICKETVERKOOP START MEI 2020
Menu
15 t/m 19 september 2020 Jaarbeurs Utrecht

Marelle Boersma

Auteur

Marelle Boersma heeft inmiddels een heel rijtje thrillers op haar naam staan, waaronder een aantal bestsellers zoals Ik volg je en Vals alarm (ruim 85.000 ex.). Vals alarm won de tweede prijs bij de Thrillerawards 2012 en stond ruim 6 weken in de Bestseller 60. Haar eerste thrillers gaan voornamelijk over actuele misstanden, vaak gebaseerd op waargebeurde verhalen van slachtoffers. 

Op dit moment schrijft Marelle aan een serie Vertrek-thrillers, waarvan de eerste, Chateau de Provence, in 2018 is uitgekomen. Ciao Sicilia volgde een jaar later. Het zijn verhalen waarin Nederlanders hun vertrouwde leven achter zich laten om zich in het buitenland te vestigen, met steeds een andere reden om te vertrekken. Door Marelles uitgebreide research in het land of de streek waar de hoofdpersonen naartoe gaan, geeft de couleur locale altijd iets extra’s.

Marelle weet als geen ander hoe het is om elders een nieuw bestaan op te bouwen. Ze is zelf in 2015 naar Portugal vertrokken om daar te gaan wonen, schrijven en schrijfcursussen te geven. Voor 2020 staat Terug naar Cornwall gepland.

Ontmoet Marella tijdens de beurs op het BookSpot Podium of in de stand.