Bedankt voor je komst. Tot volgend jaar!
Menu
12 t/m 16 september 2023 Jaarbeurs Utrecht

Margriet Hunfeld

Auteur en journaliste

Tijdens de beurs zal schrijfster en journaliste Margriet Hunfeld  een presentatie geven over haar nieuwe boek ‘Dit laat Mij Niet Onaangeroerd, Nodeloos woke en Ongefundeerd funny.

In deze bundel laat zij als 72-jarige oma met de nodige zelfspot haar licht schijnen over alle nieuwe chat-taal op de socials die haar eigen taalgebruik inmiddels flink onderuit heeft gehaald. Vroeger versus nu zeg maar, met hoofdstukken over oprukkende straattaal,  evoluerend voetbaljargon, uitdagende seksspeak, het nieuwe digitale groeten en alle actuele grammaticale ontwikkelingen.

Ook de quotes die zij twee jaar lang verzamelde geven daarbij een veelzeggend inkijkje in de opmerkelijke denkwereld van vele bekende en onbekende ‘opinielijders’ op het internet. Van politici, entertainers, schrijvers, roddelaars tot influencers en de jonge chattaalgeneratie. Met even nodeloze als hilarische voorbeelden van het coole streetcred jargon dat onze taal nu zo’n onnavolgbare boost geeft. En waarmee Hunfeld met haar boek inmiddels is opgevallen in de media.

Want onmisbaar voor ieder1 die actief is op de socials evenals voor ouders die hun (klein)kinderen nog willen blijven begrijpen.
Met daarom achterin een register met verklarende woordenlijst  ;-).
+  w8ff,  icymi zie ook:  YT !

Ontmoet Margriet dagelijks in het PresentatiePodium.