Kaartverkoop start 15 mei
Menu
12 t/m 16 september 2023 Jaarbeurs Utrecht

Marieke Henselmans

Bespaardeskundige

Presentatie: Vrolijk besparen (op dinsdag en donderdag)
Hoezo vrolijk? Besparen is toch niet leuk? Dat besparen niet leuk is, is een hardnekkig vooroordeel. Is goedkoop altijd duurkoop? Is duurzaam altijd duur? Overzicht houden is moeilijk? Kleine besparingen helpen niet? Gezond eten is duur? Soms kloppen deze ideeën, maar best vaak is het juist andersom.

Marieke zet samen met het publiek even de spotlights op wat er wél mogelijk is. Het gaat niet over grote ingrepen, die een investering vragen (zoals zonnepanelen op het dak: leuk maar niet voor iedereen haalbaar). Het gaat over kleine besparingen die binnen ieders bereik liggen. Vaak komen deze dingen dagelijks terug en opgeteld bespaar je toch een mooi bedrag. Waarmee je iets meer ruimte in je eigen budget krijgt en leuke dingen naar keuze kunt doen.

Presentatie: Betaalbare uitvaart (op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag)
Bij een sterfgeval staat de consument met 7-0 achter. Er is sprake van vermoeidheid, verdriet, en een behoorlijk gebrek aan kennis. Vaak is er een verzekering, maar wat voor soort? Voor welk bedrag of welke diensten? En waar is de polis? Ergens vinden we een papier met groot een telefoonnummer erop. Dat maar bellen dan. En hup, de trein begint te rijden. Ondanks de verzekering blijkt er achteraf flink te moeten bij betaald. Dat kan anders! 
De enige oplossing is je tijdig te informeren. Het blijkt dat een uitvaart juist mooier en persoonlijker wordt als je meer zelf doet. Het gaat tenslotte niet om de luxe maar om het persoonlijk afscheid, de muziek, de mooie woorden.

Marieke Henselmans schrijft regelmatig artikelen in allerlei kranten en tijdschriften, waaronder ook Plus Magazine en PlusOnline. Ze was de deskundige in het tv programma ‘Geen cent te makken’, samen met Peter van der Vorst. Ze schreef veel bespaarboeken, zie bespaarboeken.nl met feestelijke aanbiedingen. Met actiecode PLUS  worden er geen verzendkosten gerekend.
Maar op de beurs zijn Marieke’s boeken ook te vinden! Je kunt ze daar ook laten signeren of laten voorzien van een vrolijke opdracht.

Ontmoet Marieke van dinsdag tot en met vrijdag in het PlusPodium op de beurs.