Menu
10 t/m 14 september 2024 Jaarbeurs Utrecht

Nico de Haan

Jouw tuin of balkon als vogelparadijs?

In zijn presentatie Hoe maakt u van uw tuin of balkon een vogelparadijs vertelt Nico de Haan over het plezier en belang van een tuin vol vogels en geeft hij alle tips die nodig zijn om dit te bereiken. Een echte aanrader voor vogelliefhebbers.

In deze presentatie heeft Nico de Haan een leven lang ervaring met tuinen en vogels verwerkt. Hij geeft tal van tips en ideeën om van elke tuin of balkon een prachtig vogelparadijs te maken. Niet alleen praktische vragen komen aan bod, maar ook het belang van een groene tuin, niet alleen voor vogels, krijgt ruim de aandacht. Welke struiken trekken welke vogelsoorten aan, wat kunt u allemaal doen met het kostelijke regenwater, welke nestkasten kunt ophangen, wat kunt u wanneer voeren aan de vogels en hoe maakt u uw tuin veiliger voor tuin vogels? Na de lezing kan met gesigneerde van zijn handboek aanschaffen.

Nico de Haan zet zich al zijn hele leven in voor het behoud van vogelsoorten in Nederland. Hij is vogelkenner en vogelbeschermer en was onder andere adjunct-directeur van Vogelbescherming Nederland. Met zijn bedrijf Vogelkijkcentrum Nederland verzorgt hij cursussen en andere excursies.

Ontmoet Nico in het Silver Theater op dinsdag 12 september.