TICKETVERKOOP START MEI 2019
Menu
17 t/m 21 september 2019 Jaarbeurs Utrecht

Radmilo Soda

personal trainer & lifestyle coach

Radmilo Soda, personal trainer & lifestyle coach heeft één passie en missie: mensen inspireren en ondersteunen bij het volgen van een gezonde lifestyle. Daarvoor ontwikkelt hij op maat gemaakte programma’s waarin voeding en beweging centraal staan; soms toegespitst op specifieke groepen zoals zwangere vrouwen (zijn tweede boek MOMS) en binnenkort ouderen (Seniority).

De meeste mensen kennen Radmilo als de bevlogen coach en trainer uit het veel bekeken programma Obese. Daarin worden kandidaten met ernstig overgewicht een jaar lang intensief getraind en krijgen zij nog 1-jaar nazorg van professionals.

Minder bekend is dat hij jarenlang topsport op wereldniveau heeft bedreven en ook als chef heeft gewerkt. In 2002 bokste hij voor de wereldtitel boksen in het cruiser zwaargewicht. Hij is de oprichter en eigenaar van Soda Bodyfit (maart 2010), een studio waar klanten op een unieke op maat gemaakte training en lifestyle advies krijgen.

Radmilo’s jarenlange ervaring en expertise op het gebied van bewegen, het menselijk lichaam en voeding onderscheidt hem van andere trainers en verklaart voor een belangrijk deel het succes van Soda Bodyfit. Voor Radmilo en zijn team van hoog gekwalificeerde trainers -waaronder fysiotherapeuten en bewegingswetenschappers- staan kwaliteit en een plezierige, persoonlijke benadering en maatwerk centraal. Want iedere klant eigen unieke, leef- en werkomstandigheden die van belang zijn bij het ontwikkelen van een trainingsprogramma.'

Doe mee met de dagelijkse workout van Radmilo en luister naar zijn presentaties in het Presentatie Podium.