Bedankt voor je komst. Tot volgend jaar!
Menu
12 t/m 16 september 2023 Jaarbeurs Utrecht

Regina van Amson

Veerkracht

Tegenslagen horen bij het leven. Je kunt er niet omheen. De één heeft hier intenser mee te maken dan de ander. Ingrijpende gebeurtenissen kunnen je leven stevig beïnvloeden: Het plotselinge verlies van een dierbare, ziekte, een echtscheiding, baanverlies of ander pijn. Vaak ervaren wij tegenslagen als negatief. Hoe transformeer je die naar positiviteit? Welke inzichten kunnen ze je geven?

Regina van Amson had zelf een bewogen leven. Met haar presentaties wil ze het taboe rondom burn-out, maar ook het hebben van schulden doorbreken. Het verhaal dat ze vertelt, met alle ervaringen die haar leven veranderd en getekend hebben, is een bron van inspiratie voor iedereen. Haar openhartige verhaal gaat over omgaan met vooroordelen en diverse moeilijke situaties in haar privéleven en haar werk, maar ook over de kracht van vergeving en het vinden van innerlijke vrede en balans. Niet door te wachten op geluk, toeval of het juiste moment maar door zélf de eerste stap te zetten. Je krijgt praktische tips als je te kampen hebt met uitdagende situaties in je leven zoals stress, (baan)verlies of schulden.

Haar boek  ’Sterker uit je burn-out! - Als je wilt worden WIE JE BENT’ is tijdens de  gehele beursperiode te koop! Het is een eye-opener voor iedereen die op zoek is naar inspiratie en inzichten of zijn leven ‘gewoon’ een positieve draai wil geven. Na de presentatie is er mogelijkheid om een gesigneerd exemplaar te bemachtigen voor jezelf of om aan iemand cadeau te geven, eventueel voorzien van een leuke tekst.

Ontmoet Regina op woensdag en vrijdag in het PresentatiePodium.