Menu
10 t/m 14 september 2024 Jaarbeurs Utrecht

Renée Stroo

ALLE VIJFTIGPLUSSERS STERK & FLEXY

Alle vijftigplussers sterk & flexy met Renée Stroo

Ik, Renée Stroo, begeleid vijftigplussers richting een gezondere toekomst, zodat ze zich fitter, sterken en meer ontspannen kunnen voelen.

Voor 2000 ben ik met yoga begonnen en het is zo langzamerhand echt bij mij gaan horen. Ik geef in lokale studio’s verschillende soorten yoga aan volwassenen van alle leeftijden.

Ook verzorg ik bedrijfsyoga en privéyoga.

Ik ben oprichter en eigenaar van het Sterk & Flexy 50 plus platform. Dit is een online platform voor vijftigplussers die lekker willen bewegen en zich mentaal en fysiek veerkrachtig willen voelen.

Mijn members zijn blij dat ze lekkere yogalessen kunnen volgen waar en wanneer het hen uitkomt, dat er in deze lessen rekening gehouden wordt met onze fysieke verschillen en dat je soms rustig en soms iets actiefs wilt. En dat er ook aan spierkracht gewerkt kan worden.

Op de vijftigplusbeurs kan je kennis maken met de lessen die ik geef. Op een matje of op een stoel. Je zult ervaren hoe ook 15 minuten aandacht voor je lichaam en geest al een enorme oppepper kan zijn!

Het is niet moeilijk, je hoeft niet lenig te zijn en we gaan ook niet op ons hoofd staan. De yoga zal je wat meer ruimte en ontspanning in je lichaam laten voelen, misschien even wat aan spierkracht werken en een rustmoment op de drukke beursvloer.

Een heerlijk oplaadmoment! En natuurlijk mag je me alles vragen en kun je thuis een GRATIS proefles gaan doen.

Tot op de mat!

Ontmoet Renée tijdens de verschillende sessies die zij geeft in Hal 9.