Menu
10 t/m 14 september 2024 Jaarbeurs Utrecht

Renske van Schie

“Kill the bastard”

Carpe diem: uit iets naars kan iets goeds voortkomen!

Hallo! Ik ben Renske van Schie, en ik omarm het leven met volle teugen. Als een toegewijde levensgenieter, echtgenote, moeder van een zoon en dochter, ervaar ik elke dag als een nieuw avontuur om te verkennen en te koesteren.

Mijn ervaring met borstkanker 3 jaar geleden heeft me getransformeerd tot een voorvechter van gezondheid en welzijn. Ik ben vastbesloten om mijn kennis en inzichten te delen, niet alleen met degenen die dezelfde strijd voeren, maar met iedereen die streeft naar een betere gezondheid.

In mijn proces naar herstel begon ik me te richten op mijn mindset. Ik ontdekte de kracht van positieve gedachten en hoe ze een immense invloed hebben op herstel en welzijn. Door mindfulness te omarmen, kon ik mijn innerlijke kracht aanboren en de controle nemen over mijn gedachten en emoties. Dit gaf me de veerkracht om met de uitdagingen van mijn ziekte om te gaan.

Als een levend bewijs van de kracht van positieve verandering, ben ik vastbesloten om anderen te inspireren.

Sportiviteit is een integraal onderdeel van mijn levensstijl. Ik ben ervan overtuigd dat een gezond lichaam bijdraagt aan een gezonde geest.

Reizen is voor mij een bron van inspiratie en verwondering. Het ontdekken van adembenemende landschappen en het delen van kostbare momenten met mijn dierbaren zijn ervaringen die mijn hart vervullen.

Kortom, ik probeer mijn leven te leiden volgens mijn motto “carpe diem” en ik ben vastbesloten om elk moment te omarmen en het meeste uit het leven te halen.

Ontmoet Renske op het Presentatiepodium op woensdag 13 september.