TICKETVERKOOP START MEI 2019
Menu
17 t/m 21 september 2019 Jaarbeurs Utrecht

Silver Theater

Exclusief voorproefje!

Houd je van theatervoorstellingen en concerten? Dan mag je deze speciale voorstelling in het Silver Theater niet missen. We bieden je hier een exclusief voorproefje van de leukste shows die je in het seizoen 2018/2019 in de Nederlandse schouwburgen mag verwachten. Uniek is het optreden van musicalster Marjolein Teepen. Zij schittert vanaf september in de Broadway hit musical The Addams Family. Op de 50PlusBeurs zingt ze twee nummers, waaronder een meeslepende ballad uit de voorstelling die je gegarandeerd kippenvel bezorgt. The Addams Family is de grootste reizende musical in Nederland met naast Marjolein Teepen ook hoofdrollen voor Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp en Tony Neef.

Kun je niet wachten tot de kerstperiode weer aanbreekt? Dan kom je bij ons alvast in de stemming! We presenteren een act van het bekende Groot Kerstcircus Den Haag dat jaarlijks tijdens de kerstvakantie op het Malieveld te zien is.

Meeswingen op nummers als Mamma Mia, Waterloo, Money Money Money en meer tijdens een ABBA medley!

Daarnaast gaan we terug in de tijd met de nummers van de Australische Softrock formatie Air Supply. Musicalster Bert Simhoffer is je gastheer en zingt ook zelf een musical klassieker. De muzikale ondersteuning is bovendien helemaal live.

Dagelijks te zien in het Silver Theater!