Menu
10 t/m 14 september 2024 Jaarbeurs Utrecht

Wies Verbeek

Gezondheidsjournalist en oprichter BLOW.nl

Wat kun je doen om een bolle rug te voorkomen? Wat werkt nu echt tegen rimpels? Hoe houd je je brein zo lang mogelijk gezond en in hoeverre beschermt vitamine K2 tegen aderverkalking? Op al die vragen probeert Wies Verbeek antwoorden te vinden. Ze interviewt wetenschappers, duikt in vakliteratuur of komt proefondervindelijk tot conclusies.

Wies Verbeek (58) - zelf nog lang niet toe aan lichamelijk en geestelijk verval- is als gezondheidsjournalist gespecialiseerd in het onderwerp healthy aging.  Ze is oprichter van het platform BLOW. (’n Beetje Leuk Ouder Worden). In haar vlogs en blogs neemt Wies de volger mee in haar zoektocht naar hoe we zo fit mogelijk oud kunnen worden.

Naast BLOW en het schrijven voor verschillende media geeft ze lezingen en workshops al dan niet samen met presentator Jaap Jongbloed met wie ze ook de podcast Jong Bloed maakte over een gezond en gelukkig lang leven.

Groot succes kreeg ze met haar boek ’n Beetje Leuk Ouder Worden, 101 verrassende en bewezen tips voor lichaam en geest waar er inmiddels al 25.000 van zijn verkocht.

Tijdens haar presentatie op de 50PlusBeurs vertelt ze over het laatste nieuws op het gebied van veroudering en healty aging en geeft ze haar beste tips om ’n Beetje Leuk Ouder te Worden.

Ontmoet Wies op het Presentatiepodium op vrijdag 15 september.

 

Foto: Petra Hoogerbrug