TICKETVERKOOP START MEI 2020
Menu
15 t/m 19 september 2020 Jaarbeurs Utrecht

Willem Linders

Indonesia Travel

Stippel met Indonesia Travel je eigen droomreis uit! Niet duurder dan een groepsreis

Bij Indonesia Travel kies je voor een individuele reis: je kunt je reis helemaal naar eigen wens en inzicht indelen. Met jouw reisplan sturen we zonder tussenkomst van touroperators en agenten onze eigen gidsen aan. Hierdoor zijn de prijzen van deze individuele reizen niet hoger dan vergelijkbare reizen met een grote groep. We zijn gewend om de reizen persoonlijk door te spreken, met de landkaart op tafel. Je komt naar ons of wij naar jou thuis, net zo het uitkomt.

Wie is Indonesia Travel?
Indonesia Travel is niet het zoveelste commerciële verkooppunt voor reizen naar Indonesië want onze eigen ‘roots’ liggen in het mooiste vakantieland ter wereld. Wij zijn een social enterprise dat de maatschappelijke missie om Indonesië te ondersteunen naast het eigen financiële gewin stelt. Voor ons is Indonesië niet zomaar een vakantiebestemming, maar een ongekende cultuur die je ervaren moet hebben. Wij willen dat jij Indonesië ontdekt op de manier zoals wij het land van binnenuit kennen. Waarbij we niet alleen onvergetelijke ervaringen meenemen, maar Indonesië en haar bewoners ook ondersteunen op een 100% eerlijke manier. 

Dat doen we door op basis van gelijkwaardigheid samen te werken met een netwerk van eigen gidsen en chauffeurs en door te kiezen voor kleinschalige en lokaal geleide hotels, uiteraard waar je de sfeer van het land het beste proeft.

Kom dagelijks naar de presentatie in het Plus Sprekerspodium.