Bestel hier tickets in de voorverkoop
Menu
12 t/m 16 september 2023 Jaarbeurs Utrecht

Resort & Revalidatie Ciudad Patricia

Welkom bij Residentie Ciudad Patricia, een centrum gelegen aan de voet van de Sierra Helada aan de rand van Benidorm, op ongeveer 10 autominuten van het strand.

Wij bestaan al ruim 22 jaar en hebben de antwoorden op al uw zorgvragen, aangepast aan uw persoonlijke behoeftes. Ons doel is het verkrijgen en/of behouden van een optimale levenskwaliteit. We beschikken over verschillende soorten diensten, die op elk gewenst moment uw problemen of situatie kunnen oplossen: revalidatieprogramma´s, vakanties die gekwalificeerde hulp vereisen, respijtcentrum, tijdelijke opvang en natuurlijk diensten voor mensen die permanent bij ons willen wonen; mensen met lichamelijke problemen of met stoornissen als gevolg van neurologische ziekten zoals dementie, Parkinson, etc.

Ons hoogwaardige team van gekwalificeerde professionals werkt met deskundigheid, zorg, respect en toewijding aan het creëren van zorg van topkwaliteit. Met bijzondere aandacht voor de kleine details en het kwaliteitskeurmerk van ons centrum. Elk jaar hebben wij zowel een keuring vanuit de ISO als inspectie van de Generalidad Valenciana, om ons kwaliteitsniveau te waarborgen.

 

Naar de website