Bestel hier ticket(s) in de voorverkoop
Menu
13 t/m 17 september 2022 Jaarbeurs Utrecht

SBI Formaat

Gedurende ons leven zijn er drie verschillende levensfases: jeugd, volwassenheid, pensioen. Iedere fase heeft zijn unieke kenmerken en gebruiken. Leeftijd zegt overigens niks over iemands gezondheid en iemands inzet. Tegelijkertijd zegt leeftijd wel iets over wanneer je met pensioen gaat.
Het moment van de pensionering is om te beginnen een afspraak: u hebt de AOW-leeftijd bereikt, of al eerder voldoende pensioen bij elkaar gesprokkeld. U kan, mag of moet stoppen met werken. En dan breekt opeens een nieuwe levensfase aan, die vaak onbekend is en de nodige vragen op kan roepen. U komt in een levensfase waarin u zelf nog niet eerder bent geweest.
Wij hebben jarenlange ervaring hebben met de vraagstukken die rondom de pensionering spelen.

Vele enthousiaste deelnemers hebben al eerder een cursus bij ons gevolgd. Het cursusprogramma biedt onderlinge uitwisseling, aandacht voor de individuele situatie, afgewisseld met kennisoverdracht, groepsinteractie en natuurlijk ruimte voor ontspanning. U overnacht een aantal dagen op een locatie die bij u past. Onder begeleiding van een ervaren trainer zult u samen met uw eventuele partner kennis vergaren om deze nieuwe levensfase goed voorbereid te ervaren. De trainingen worden in de meeste gevallen zelfs vergoed door de werkgever. Kortom: Alles wat echte, concrete aandacht krijgt, groeit en bloeit. Kom en vier met ons de nieuwe levensfase!

Naar de website