Bestel tickets met korting
Menu
19 t/m 23 september 2017 Jaarbeurs Utrecht

50PlusBeurs: Silver Edition

Silver_Edition17In 25 jaar is de 50PlusBeurs met 600 exposanten en 100.000 bezoekers uitgegroeid tot ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers. Dat was bij de eerste editie wel anders. In Den Haag kwamen toen 96 exposanten en bijna 9.000 bezoekers bijeen. 50Plus was toen niet hip en klonk erg oud. Nu is dat veranderd. We vieren het leven en alles wat het leven je biedt. De Silver Edition viert dit zilveren jubileum met de Silver Surprise en de Silver Show. 

Silver Surprise voor alle bezoekers
De 50PlusBeurs trakteert. Bij je beursbezoek ontvang je een cadeau. Als dank voor je komst. Het kan iets kleins zijn… maar ook een reis naar Wenen met Oad, een badkamerrenovatie van Molenaar, een sportabonnement van Fit For Free of een cruise Groenland van Plus Magazine voor 2 personen! Je ontvangt je cadeau alléén tijdens de beursdagen op vertoon van een geldig entreebewijs. Kom hiervoor naar de Silver Surprise Stand in Hal 11. Op de plattegrond die je gratis bij de ingang ontvangt, staat precies waar dat is. Niemand verlaat de beurs met lege handen… op voorwaarde dat je op de beurs langskomt! 

Silver Show aansluitend aan de beurs
Meteen ná de beurs kun je genieten van de Silver Show, een feestelijke voorstelling vol muzikale hoogtepunten en hilarische sketches met Karin Bloemen, Mariska van Kolck, Paulette Willemse en Saskia van Zutphen. Deze Silver Sisters geven van 17.15 tot 19.00 uur een unieke jubileumshow, die nergens anders te zien zal zijn. The Silver Show geeft extra glans aan de zilveren beurseditie en biedt zang en cabaret met het leven als onuitputtelijke bron van inspiratie. Meer informatie over de show tref je hier.

Bestel tickets voor Beurs & Show 

Silver Model Verkiezing op de beurs
In samenwerking met Plus Magazine, modellenbureau Special Max en Meerdanvijftig organiseren wij de Silver Model Verkiezing, waarvan de finale tijdens de 50PlusBeurs zal plaats vinden. Hou je van mode, heb je een verzorgd uiterlijk en ook een uitgebalanceerd innerlijk? Wij zijn op zoek naar vrolijke 50+ modellen met een goede lach. Confectiemaat 36 is helemaal niet nodig, we zijn op zoek naar modellen die goed in hun vel zitten en dit ook uitstralen! 

De winnaars (m/v) krijgen, naast de eer, een portfolio fotoshoot en een jaar vertegenwoordiging aangeboden door het internationaal opererende modellenbureau Special Max. Lees meer en doe mee!

19 t/m 23 september 2017 Jaarbeurs Utrecht