Bestel tickets met korting
Menu
19 t/m 23 september 2017 Jaarbeurs Utrecht

ZILVER GAAT VOOR GOUD
Silver Model Verkiezing50pbcb3

De 50PlusBeurs heeft een nieuw campagnebeeld met nieuwe modellen! Wat vind je ervan? Heb je zelf misschien ook altijd al model willen zijn? Dan ben jij dé kandidaat voor onze Silver Model Verkiezing (m/v)!

In samenwerking met Plus Magazine, modellenbureau Special Max en Meerdanvijftig organiseren wij de Silver Model Verkiezing, waarvan de finale tijdens de 50PlusBeurs zal plaats vinden. Hou je van mode, heb je een verzorgd uiterlijk en ook een uitgebalanceerd innerlijk? Wij zijn op zoek naar vrolijke 50+ modellen met een goede lach. Confectiemaat 36 is helemaal niet nodig, we zijn op zoek naar modellen die goed in hun vel zitten en dit ook uitstralen!
De winnaars (m/v) krijgen, naast de eer, een portfolio fotoshoot en een jaar vertegenwoordiging aangeboden door het internationaal opererende modellenbureau Special Max.

Doe mee!
Grijp je kans en doe mee! Stuur vóór 1 augustus een mail met je naam, adres, leeftijd én toelichting waarom jij graag Silver Model 2017 wordt, samen met 2 duidelijke foto’s (1 x profiel, 1 x totaal) naar model@50plusbeurs.nl.
Ga niet speciaal naar een fotograaf. Gewoon een scherpe foto met eigen camera of mobieltje gemaakt is goed genoeg. We kijken naar je uitstraling. Niet méér dan de 2 gevraagde foto’s zenden, anders vervalt je deelname.
Na ontvangst van je foto’s met persoonlijke gegevens ontvang je een bevestiging en houden we je op de hoogte van de voortgang van de verkiezing.

nw_pl_logo_met_mag       logo_special_max       meerdanvijftig

19 t/m 23 september 2017 Jaarbeurs Utrecht